Siirry sisältöön

Työntekijä

Työskentely VARA-APU Henkilöstöpalvelun parissa on turvallista ja joustavaa. Voit tehdä työtunteja sen verran kuin Sinulle sopii ja silloin kun Sinulle sopii. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat päivittäistavarakaupan toimijat K- ja S-ryhmä. Voit itse määritellä työalueesi valtakunnallisesti.

Omilta työntekijöiltämme edellytämme 18 vuoden ikää, iloista mieltä, hyvää työmoraalia ja asiakaspalveluasennetta. Kesätöitä voivat hakea myös alle 18-vuotiaat. Jokaiselle työntekijällemme räätälöimme sopivan perehdytyskoulutuksen.

Pyrimme tarjoamaan työtä sopivien kulkuyhteyksien päästä asuinpaikastasi. Pyrimme neuvottelemaan työntekijöillemme samat edut kuin asiakasyritystemme omalle henkilökunnalle. Lisäksi tarjoamme myös oman talon etuja. Palkkasi sekä muut korvaukset määräytyvät kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Osaavat työntekijät ovat yrityksemme käyntikortti. Tarjoamme työntekijöillemme sisäänpääsyn päivittäistavarakaupan maailmaan seuraavien työtehtävien kautta: kassa, myyjä, hyllyttäjä, inventoija, lihamestari, kalamestari ja herkkutorimyyjä. Osastoilla työskennellään esillepano- ja hyllytystehtävissä. Työtä voi kauttamme tehdä palvelutiski-, hevi, leipä-, maito-, pakaste-, eines-, kärry-, ja pullohuoneosastojen parissa.

VARA-APU on myös portti pysyvään työelämään. Mikäli koet kaupan alan omaksesi, sinulla on mahdollisuus päästä kauttamme vakinaiseksi työntekijäksi asiakasyrityksiimme. Joka viides työntekijämme on jäänyt vakituisesti kaupan palvelukseen.

Linkit

Palkkataulukot 1.6.2023 alkaen

Työehtosopimus 1.2.2022-31.1.2024

Työntekijän VARAnet

Kuinka haet meille töihin?

Työnhaku VARA-APUUN tapahtuu käyttämällä netistä löytyvää hakukaavaketta. Suuresta hakijamäärästä johtuen emme voi huomioida suoraan sähköpostilla tulleita hakemuksia emmekä soittoja. Mikäli sinulla on työtä koskevia tarkentavia kysymyksiä, lue ensin FAQ tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja haastattelemme sekä palkkaamme uusi työntekijöitä päivittäin. Hakemuksen jättäminen siis kannattaa.

Hakemuksen täyttöohjeet

  • Täytä hakemuksen kaikki kohdat huolellisesti
  • Täytä koulutus ja työkokemuksesi aina uusimmasta vanhimpaan, eli esim. viimeinen työsuhteesi on ensimmäisenä jne.
  • Liitä loppuun oma CV:si ja kuvasi (vapaaehtoinen)

Hyvästä CV:stä

Ohjeita hyvän CV:n tekemiseen löydät helposti internetistä. Tässä kuitenkin muutama neuvo:

  • Pyri pitämään CV 1–2 sivun mittaisena
  • CV sisältää: henkilötiedot, koulutustausta, työkokemus, atk-taidot, kielitaito, muut taidot ja harrastukset
  • Hyvä CV on asiallinen ja ytimekäs
  • Täytä myös CV:ssä koulutus ja työkokemus uusimmasta vanhempaan
  • Liitä mukaan kuvasi (vapaaehtoinen)