Nimitysuutisia 31.10.2017

 

Sari Koskelainen Sari Koskelainen aloitti VARA-AVULLA vuokratyöntekijänä Elokuussa 2013. Hän työskenteli kassalla, palvelulinjastossa sekä hyllyttäjänä.

Huhtikuussa 2014 , hän siirtyi konttorillemme toimihenkilön tehtäviin nimikkeellä Henkilöstökoordinaattori. 1.10.2017 Sari Koskelainen jatkaa työskentelyä VARA-AVULLA Henkilöstöpäällikkönä.

 

 

Sari Väinölä Sari Väinölä, valmistui liiketalouden merkonomiksi  2015 ja VARA-AVULLA hän aloitti Helmikuussa 2016 nimikkeellä HR- assistentti. 1.10.2017 lähtien Sari jatkaa tehtäviään VARA-AVULLA Henkilöstökoordinaattorina.

 

 

 

 

Marlo Takamäki Marlo Takamäki on vuonna 2010 valmistunut merkonomi ja VARA-AVULLA  hän aloitti työt lokakuussa 2012 HR- koordinaattorina. Vuonna 2013 hän siirtyi rekrytoinnin puolelle rekrytointikoordinaattoriksi. Rekrytointi on ollut jo pidemmän aikaa Marlon vastuulla, joten 1.10.2017 Marlo Takamäki nimitettiin Rekrytointipäälliköksi ja hänellä on päävastuu uusien vuokratyöntekijöiden palkkamisesta.

 

 

 

Anniina Hasu Anniina Hasu on uusi vahvistus toimihenkilöissämme. Hän aloitti VARA-AVULLA 1.10.2017 HR assistenttina. Anniina työskentelee osittain etänä Mikkelistä käsin ja osan aikaa hänet tavoittaa myös konttoriltamme Pukinmäestä.

Anniinalla on 7-vuoden kokemus työskentelemisestä päivittäistavarakaupassa. Työnohella hän on hankkinut merkonomin tutkinnon.

31.10.2017

lkka Rytkönen neljänneksi vuoden 2017 Formulaveneiden 350 MM-kisoissa Puolassa

Lauantain ensimmäisessä stratissa tuli erävoitto. Toisessa startissa Vara-Avun tukema Ilkka Rytkönen jatkoi keulassa kunnes sakaslaisen kanssa tapahtunut tapaturma aiheutti poijun väärältä puolelta kiertämisen ja sen seurauksena Ilkkaa rankaistiin yksi kierros. Jote erävoitto muuttui kuudenneksi sijaksi.

Sunnuntain starttiin lähdettiin sijalta kuusi. Epäonni jatkui ja Ilkka joutui ajamaan vesisuihkun läpi, mikä aiheutti koneen kiinni leikkaamisen. Tämän seurauksena tsekkiläinen ajoi suoraan päin Ilkan venettä. Onneksi kumpikaan ohjaajajista ei loukkaantunut. Uusinta startti ei onnistunut sillä kaasuttajat hajosivat.


Kone saatiin kunnostettua päivän viimeiseen starttiin, johon ilkka joutui lähtemään viimeisltä paikalta. Ensimmäiselle poijulle hän saapuikin jo neljäntenä ja kiri vielä toiseksi asti kunnes veneen tukipultin lukko petti ja sen seurauksena vene alkoi heittelehtiä ja ristiaallot saivat veneen sinkoutumaan kyljen kautta ympäri, mikä päätti ikävästi ilkan startin.

Näin ollen mahdollinen MM-hopea jäi haaveeksi ja lopputuloksena oli neljäs sijoitus.

17.06.2017